Kangoeroe Klup

Derde kangoeroedag bij DES                                  FOTO’S KANGOEROEDAG 2017

Vrijdag 21 april is het weer zo ver en wordt voor het derde jaar op rij een kangoeroedag georganiseerd door korfbalvereniging DES. Deze zal worden gehouden voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen van de oude gemeente Norg. Het geheel zal plaatsvinden van 9.00 tot 11.30 uur op de sportvelden aan de Schapendrift 1 (hoofdveld Gomos). De ochtend zal bestaan uit een doorlopend spelcircuit, waarbij korfbalgerelateerde spelletjes worden gedaan, maar ook andere bewegingsactiviteiten, zoals een estafette.

Naast de kangoeroedag worden er ook kangoeroetrainingen gehouden door de kangoeroeklup van kv DES. De kangoeroeklup is een club waarbij korfbal en andere bewegingsspelletjes worden georganiseerd. Hierbij wordt uw kind op een leuke manier in contact gebracht met sport en spel.

Lijkt het uw kind leuk om hieraan mee te doen, dan kunt u hem/haar opgeven door een e-mail te sturen naar kangoeroeklupkvdes@gmail.com. De trainingen van de kangoeroeklup vinden één keer in de twee weken plaats op zaterdag ochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Kinderen mogen gratis twee proeftrainingen meedoen. De eerstvolgende trainingen vinden plaats op 29 april, 13 mei en 27 mei.

Voor meer informatie over de kangoeroeklup kunt u terecht op de website van kv DES (kvdes.nl). Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen dan horen wij dit graag van u via kangoeroeklupkvdes@gmail.com.

 

Groeps foto2


 

Kangoeroe worden?

Voor slechts €5,- per maand kan uw kind al lid worden van onze Kangoeroe Klup! Dit houdt in dat uw zoon of dochter deel zal nemen aan onze kangoeroetrainingen, waarbij naast het sportieve element vooral het spel en plezier centraal zal staan. Meer informatie over de kangoeroetrainingen vindt u hieronder:

  • Wie: Kangoeroes (kinderen van 3 tot 6 jaar)
  • Wat: Gezellige ochtenden vol sport, spel en plezier
  • Waar: Op de sportvelden in Norg
  • Wanneer: Één keer per twee weken op de zaterdagochtend

Bent u nog niet overtuigd? Het is mogelijk om uw kind geheel vrijblijvend 2 keer mee te laten doen. Voor meer informatie kunt u mailen naar kangoeroeklupkvdes@gmail.com.